Tarkiainen Winery

Tarkiainen Winery on Mahla Forestin oma premium brändi, jonka alla on laadukkaan makumaailman ja vahvan artesaanitaidon juomatuotteet vaativammallekin maulle. Viinimestari Juha Tarkiaisen luoma eleganttinen sarja on ainutlaatuinen kunnianosoitus intohimosta laadukkaaseen juoman valmistukseen.

Juomat

Lagrima Arctica

Lagrima Arctica eli arktinen kyynel on suomalainen juhlajuoma, joka maistuu luonnon riemulta. Se on väriltään kuparisen keltaista, kuin matalalta paistavan kevätauringon kultaama hanki, ja se kuohuaa vahvana kuin kinokset halkaiseva villipuro. Sen makeus on sitruksisen raikasta kuin metsäkukkien hunaja, sen pihkaisuus on vain inkiväärinen aavistus, kuin nuoren kuusipuun lupauksena aikuisuuden voimasta.

Lagrima Arctica on täysin alkoholiton, joten se sopii juhlajuomana vaihtoehdoksi kuohuviinille, shampanjalle, tai osana cocktaileja.

Kuusenkerkkä Gin

Juoman vaakuna on vahva enne käsityötaidosta, koska se pohjaa viinimestari Juha Tarkiaisen omasta sukuvaakunasta. Raaka-aineet tulevat suoraan tilan omista metsistä, joilla taataan tuotteen puhtaus ja laadukkuus. Kädessäsi on tuote, joka on kunnianosoitus Suomen luonnolle ja käsityötaidolle. Anna laadun johdattaa nautintoon, maun puhuessa puolestaan.

Karhunvatukka Gin

Kun pehmeä, aromikas ja syvä katajanmarja saa makuparikseen mehukkaan ja makean karhunvatukan, syntyy ryhdikäs ja tasapainoinen makukokonaisuus. Karhunvatukka gin tuo yhteen alkoholittomien juomien trendin, tinkimättä ginin mausta.