Boris-juoma

Se oli ensimmäinen. Se luotiin näyttämään että täälläkin osataan. Näillä samoilla Pohjolan kankailla ja pelloilla ovat ikuisuuksia kasvaneet sen raaka-aineet. Yöttömän yön, auringon kullan ja kuun hopean lapsi se on. Osa suomalaista hyvinvointia jo vuosikymmeniä.

Boris maitohappobakteerijuoma vuodesta 1983 on ensimmäinen suomalainen pastöroimaton maitohappobakteerijuoma. Vuosikymmenien ajan kulkenut juoma on kehitetty tukemaan elimistöämme.

Boris-juoma sisältää elävien maitohappobakteerien lisäksi

Boris-juoma on

Maitohappobakteereiden päätarkoitus on mukailla ja tasapainottaa suoliston omaa ja luontaista tilaa.

Suolisto on juuremme: jos siellä vallitsee tasapaino bakteerien kesken, tunnemme voivamme hyvin.

Boriksen pH on 3,2 eli hapan, jotta sen hyvät bakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit tai sappihapot tuhoavat niitä niiden matkalla kohti suolistoa. Yhdessä flavonoidien ja entsyymien kanssa maitohappobakteerit alkavat elvyttää ruuansulatustoimintaa sekä suoliston bakteerikantaa.

Boriksen luontaisesti kasvaneet maitohappobakteerit ovat luonnollisia bakteereita. Terveessä aikuisessa niitä on n. 1,8 kiloa.

Luontaista ja tutkittua voimaa

Boris-juoma on valmistettu suomalaisessa yöttömän yön ympäristössä kasvaneista juureksista, marjoista ja yrteistä hapattamalla. Tuloksena täysin sokeroimaton sekä lisäaineeton juoma, jossa 2dl annoksessa jopa 6 miljardia elävää maitohappobakteeria.

Paremmalle huomiselle

Boris-juoma on myös täysin luomu. Luomu tukee ekologisuutta, kasvien monimuotoisuutta, bakteeririkkaampaa maaperää, kestävää kehitystä ja takaa laadun, jota valvotaan tarkasti.

Ainesosaluettelo

Vesi, punajuuri, kaali, porkkana, puolukka, nokkonen, voikukka, maitohorsma, suola