Toimitus- ja maksutavat

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Yhteistyössä Paytrailin kanssa tarjoamme maksutavoiksi verkkopankkimaksun (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki) ja yleisimmät maksu- ja luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express) sekä Lasku- ja osamaksupalvelut (Walley, OP Lasku ja Jousto)

Toimitustavat

Laskemme puolestasi tuotteiden painon perusteella rahtikulut. Esimerkiksi limonadi- ja koivunmahlajuoman pullot painavat keskimäärin noin 0,55 kg ja 0,75 l pullot, kuten esimerkiksi Lagrima Arctica 1,7 kg. Kuuden pullon laatikon paino on riippuen tuotteista 3,3-10,2 kg

Postin postipaketti

Postipaketti kuljetetaan valitsemaasi tai osoitettasi lähimpään Postin tai Posti asiamiehen  pakettipisteeseen.

Toimitusaika on normaalisti noin 2–5 arkipäivää. HUOM! Ruuhkaisina sesonkiaikoina (esim. joulu) saattavat toimitusajat olla normaalia pidempiä.

Postipakettia ei voi valita tilauksille joiden paino ylittää 25 kg.

Paino enintään                   Hinta (sis. alv 24%)

5 kg                                     9,30 euroa
10 kg                                   10,54 euroa
15 kg                                   11,80 euroa
20 kg                                   13,02 euroa

Posti Kotipaketti

Kotipaketti toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen. Toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa lähettämistä seuraavana työpäivänä tekstiviestillä tai soittamalla.

Toimitusaika on normaalisti noin 2–5 arkipäivää. HUOM! Ruuhkaisina sesonkiaikoina (esim. joulu) saattavat toimitusajat olla normaalia pidempiä.

Paino enintään                   Hinta (sis. alv 24%)

5 kg                                     15,50 euroa
10 kg                                   16,74 euroa
15 kg                                   17,98 euroa
20 kg                                   19,22 euroa

Palautukset

Asiakkaanamme sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Vastaat itse kaikista palautukseen liittyvistä kuluista, kuten posti- ja pakkausmaksuista.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai jos sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Asiakaspalvelu palautus- ja reklamaatioasioissa:

Aino-Maaria Tarkiainen
+358458920199
aino.tarkiainen(at)mahlaforest.com

Mahdollista hyvitystä varten tarvitsemme nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja pankkitilinumerosi sekä kopion tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite: Mahla Forest, Kangasniementie 705, 76850 Naarajärvi. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun olemme hyväksyneet palautuksen, palautamme rahasi suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen viipymättä, kuitenkin viimeistään 21 päivän kuluessa.