Boris Berry Mix -juoma

Boris-maitohappobakteerijuoman voima, marjojen makeus.

Boris maitohappobakteerijuoma vuodesta 1983 on ensimmäinen suomalainen pastöroimaton maitohappobakteerijuoma. Boris Berry Mix liittyi vuonna 2021 laajentuvaan Boris-perheeseen. Berry Mix onkin alkuperäisen Boris-maitohappobakteerijuoman ensimmäinen tuotesisar. Berry Mix sisältää alkuperäistä juomaa muutaman prosentin verran, ja sen hapatus aloitetaan Boris-juomalla. Nimensämukaisesti juomaan lisätään kuitenkin vielä mustaherukkaa, punaherukkaa sekä karpaloa. Tämä herukanmakuinen marjaisa c-vitamiinipommi on oivaa vaihtelua alkuperäiselle maulle.

Boris Berry Mix sisältää elävien maitohappobakteerien lisäksi

Boris Berry Mix on

Maitohappobakteereiden päätarkoitus on mukailla ja tasapainottaa suoliston omaa ja luontaista tilaa.

Suolisto on juuremme: jos siellä vallitsee tasapaino bakteerien kesken, tunnemme voivamme hyvin.

Boris Berry Mixin pH on 3,2 eli hapan, jotta sen hyvät bakteerit selviävät mahalaukun läpi ilman että vatsahapot, ruuansulatusentsyymit tai sappihapot tuhoavat niitä niiden matkalla kohti suolistoa. Yhdessä flavonoidien ja entsyymien kanssa maitohappobakteerit alkavat elvyttää ruuansulatustoimintaa sekä suoliston bakteerikantaa.

Berry Mixin luontaisesti kasvaneet maitohappobakteerit ovat luonnollisia bakteereita. Terveessä aikuisessa niitä on n. 1,8 kiloa. 

Luontaista ja tutkittua voimaa

Berry Mix on valmistettu suomalaisessa yöttömän yön ympäristössä kasvaneista juureksista, marjoista ja yrteistä hapattamalla. Tuloksena täysin sokeroimaton sekä lisäaineeton juoma, jossa 2dl annoksessa jopa 6 miljardia elävää maitohappobakteeria.

Paremmalle huomiselle

Berry Mix valmistetaan luomuaineksista kuten original-juomakin. Berry Mixissä ei kuitenkaan ole vielä luomumerkkiä, koska juomassa käytettävä kotimainen karpalo on ollut haasteellista kerätä luomusertifioiduilta soilta. Tämä asia on työn alla kuitenkin.

Luomu tukee ekologisuutta, kasvien monimuotoisuutta, bakteeririkkaampaa maaperää, kestävää kehitystä ja takaa laadun, jota valvotaan tarkasti.

Ainesosaluettelo

Vesi, mustaherukka, punaherukka, punajuuri, kaali, porkkana, puolukka, karpalo, nokkonen, voikukka, maitohorsma, suola