Kuusenkerkkä Gin

Sepät takoivat ne merkeiksi;
Perheet, suvut, paikat, 
Joukot, juuret, laivat. 
Yksi taottiin myöhemmin –  
Merkiksi ainutlaatuisen maun. 

Koe Pohjolan metsien ainutlaatuinen elämys, kun tunnetuimmat havupuumme kietoutuvat hienostuneeseen makutanssiin sitrushedelmien kanssa. Metsiemme tummien tarhojen tarjoilema ainutlaatuinen tanssi hurmaa maistajansa monipuolisuudellaan. Sen aistikkuus viipyilee  makunystyröillä, hienovaraisesti hellien jokaista hermopäätä. Syvä ja samaan aikaan kepeän heleä makumaailma hämmentävät: Ne paljastavat tuttuja makuja, lopulta jättäen metsän salaisuuden mysteeriksi.

ARTESAANI KUUSENKERKKÄ GIN 5%

Tarkiainen Winery-brändin ensimmäinen tuote on premium-tason artesaani gin, joka valmistetaan vahvalla käsityöleimalla ja uniikilla makumaailmalla. Tämä uutuus on valmiina lunastamaan lupauksensa laadusta ja ainutlaatuisuudesta.

LAATU JOHDATTAA NAUTINTOON

Gini on perustajamme viinimestari Juha Tarkiaisen käsialaa. Juoman vaakuna on vahva enne käsityötaidosta, koska se pohjaa Tarkiaisen omasta sukuvaakunasta. Raaka-aineet tulevat suoraan tilan omista metsistä, joilla taataan tuotteen puhtaus ja laadukkuus. Kädessäsi on tuote, joka on kunnianosoitus Suomen luonnolle ja käsityötaidolle. Anna laadun johdattaa nautintoon maun puhuessa puolestaan.