Crazy Creatures alkoholijuomat

He ovat viidakon kuninkaita, voiman valtiaita. Legendoja myyttisiä, joukkojen vartijoita. Kun tulee aika vapauttaa voima, on vain yksi ylitse sen vahvuuden – vastuu.

VAPAUTA VOIMASI, TUNNE VASTUUSI.

Caribbean Horror, Bloody Cobra ja Hunting Tiger tuovat kokoon viidakoidemme näyttävimmät kuninkaat. Tämä kolmiosainen ready to drink-tuoteperhe koostuu vodkapohjaisista miedoista alkoholijuomista. 4% maut pitävät sisällään marjaisan kirsikan, mangopassionin lakritsisella viimeistelyllä sekä omenan vanilja&sitruksisella twistillä. Vastaus kuka lopulta kruunataan kuninkaiden kuninkaaksi, lepää nauttijansa makunystyröillä viipyillen.

CARIBBEAN HORROR

Caribbean Horror huutaa kaipuutaan Karibian rannoille. Mango ja passion tunnetaan makumaailmoissa parhaimpina ystävinä, jotka kutsuvat luokseen täydelliseen tropiikkiin. Kun suunnataan rennosti rannalle auringon alle tai palmujen katveeseen, ei kädestä puutu kuin Karibian Kauhu. Täyteläisen vivahteikas ja hedelmäinen drinkki viimeistellään pienellä twistillä lakritsia, joka ei tungettele läpi vaan pyrkii hienoisen hetken viipyilemään makunystyröillä. Sopii paitsi Karibian kaukokaipuuta lievittämään, myös kirpeiden ja ääripäiden makuseikkailujen ystävälle.

BLOODY COBRA

Bloody Cobran lähestyvä sihinä kielii täyteläisen marjaisasta kirsikasta. Kirsikan syvä ja vahva maku viettää hennosti kirpeyden puolelle, menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin. Kirsikan peittävä maku on tasainen koostumus, joka ei ole liian makea tai liian kirpeä. Sopii vahvojen perusmehumakujen ystävälle.

HUNTING TIGER

Hunting Tigerin karjaisu herättää vanhaan ja uuteen. Tuttu ja makea omena on saanut mukaansa sitrusta sekä vaniljaa viimeistelijäksi. Tuloksena onkin hieman makea, mutta sitruksisen kirpeä maku, jonka vaniljan pehmeys viimeistelee. Sopii omenaisista ja hieman makeista mauista pitäville.